.

 

Met de zanger/gitarist Coen Zeeman vorm ik al ruim 18 jaar het muziekduo

Takes Two To Tango.

Voor zowel jeugdig als bejaard publiek hebben we reeds vele optredens verzorgd zoals in Het Land van Ooit, Centerparcs, vele winkelcentra, bij buffetten of recepties in opdracht van de Landbouw Universiteit Wageningen en op tal van bruiloften en partijen.

 

 

 

 

 

 


Piraten


bloodymary

waterkant

het kleine cafe

.


Met onze uitgebreide repertoirelijst weten we de sfeer om te toveren tot een waar muziekfestijn. Vanuit liedjes en lovesongs van toen en nu wordt soepel overgeschakeld op b.v. een sfeervolle klassieke melodie, een Oost-Europese traditional of een dansbare Zuid-Amerikaanse cancion, wie kent niet de 5e van Brahms, de Godfatherwaltz of La Bamba? U kunt het zo fraai niet bedenken of we spelen het!

Gypsy's

when nights are soft and low


geluk

 

.

Organiseert U een themafeest in country, tropische of middeleeuwse sfeer? Wij zullen de muzikale finishing touch leveren. Ook voor het opluisteren van kinderfeestjes (als de muzikale clowns Gompie & Cornelius) zijn we zeer geschikt.

Middeleeuws thema


wals maigret

.

Takes Two To Tango treedt desgewenst gekostumeerd voor U op en omdat we mobiel zijn tijdens het akoestisch musiceren krijgt eenieder de kans het duo van dichtbij aan te horen en te aanschouwen.

Tropische sfeer


In Spain they say Si Si
La Bamba


.

Ook kunnen we centraal optreden waarbij we gebruik maken van een eigen geluidsinstallatie en orkestbanden. Kortom: van alle markten thuis !!

Cotton Candy en Billy Joe

history
 

 

.

Wanneer Coen verhinderd is, speel ik met enige regelmaat met diverse andere musici, zoals b.v. met troubadour Yann Lawick, accordeonist Oscar van den Bergen, liedjeszanger Wim Koevoets, liedjesman Frank van Es en vele anderen.

Sneeuwvrouw & Olivier

.

Gompie en Cornelius

.

Lentefee Lieverlee en Doerak

.